Hem » 07 oktober 07:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07 oktober 07:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Ingen person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

21:58 Polis larmades till området Haga i Jönköping med anledning av att en man bankat på inringarens dörr. Mannen ska därefter ha uppgett att han blivit misshandlad och jagad av flera män. Polis åkte till en utpekad brottsplats och kunde med hjälp av signalement hitta en misstänkt person på en adress. Den misstänkte, en man i 40-årsåldern, greps av polis och har under natten anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren. Målsägande, en man i 40-årsåldern, ska inte ha behövt följa med till sjukhus för sina skador. 

23:16 SOS-larm inkom till polisen om en trafikolycka på länsväg 596 utanför Smålandsstenar, Gislaved. En personbil ska ha kört in i ett träd. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med till sjukhus för en kontroll. Han blev också misstänkt för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *