Hem » 06 oktober 02:56, Mord/dråp, Linköping

06 oktober 02:56, Mord/dråp, Linköping

Vid 01:15-tiden inkom flera samtal till polisens regionsledningscentral av inringare som hade hört höga smällar som kunde uppfattas som misstänkt skottlossning i Lambohov, Linköping. Många polispatruller involverades i ärendet och åkte till Lambohov.

En man med skottskador påträffades utomhus av polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Senare konstaterades att mannen hade avlidit av sina skador. Mannen var i 35-årsåldern, närmast anhöriga är underrättade. En förundersökning gällande mord har inletts.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Kriminaltekniker beordrades till platsen.

Busstrafiken kommer att påverkas med anledning av avspärrningarna.

Det finns ingen misstänkt för brottet. Polisen har pratat med personer som befunnit sig i närområdet och fler förhör kommer att hållas.

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Alla som vet något om händelsen bör ta kontakt med polisen, låt polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *