Hem » 05 oktober 21:15, Rattfylleri, Värnamo

05 oktober 21:15, Rattfylleri, Värnamo

18:53 Polis larmades till ett företag i Rydaholm, Värnamo, med anledning av att personal på företaget upplevt att lastbilschauffören som var på plats, för att lasta varor, luktade alkohol.

När polisen åkte mot företaget mötte man lastbilen som precis var påväg från området. Vid en kontroll uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 60-årsåldern var utländsk medborgare och greps på grund av flyktfara*.

* Flyktfara innebär att det ska finnas en konkret fara för att den misstänkte avviker eller på något annat sätt undandrar sig lagföring eller straff. Detta genom att bege sig till det EU-land där han eller hon har sin hemvist.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *