Hem » 03 oktober 01:14, Stöld/inbrott, Kristianstad

03 oktober 01:14, Stöld/inbrott, Kristianstad

Inbrott i villa, Linderöd.

Polis skickas till en adress i Linderöd med anledning av ett inbrott. Gärningsmannen/gärningsmännen ska ha tagit sig in genom ett fönster. Detta tros ha skett någon gång mellan klockan 16.45 och 01.00-tiden.

Det är stor oreda i bostaden och i nuläget oklart vad som har tillgripits. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *