Hem » 25 september 15:06, Trafikolycka, Kristinehamn

25 september 15:06, Trafikolycka, Kristinehamn

Trafikolycka Rv26 vid Järsberg

Södergående riktning mot Mariestad. En bil har fått någon form av motorhaveri och en bakifrån kommande bil har solen i ögonen och kör in i det stillastående fordonet. I skrivande stund oklart om personskador föreligger. Räddningstjänsten har precis anlänt och de meddelar långa köer. Polis är på väg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *