Hem » 24 september 00:59, Stöld/inbrott, Kävlinge

24 september 00:59, Stöld/inbrott, Kävlinge

Inbrott i lokal, Billingshällsvägen.

Polis skickas till en lokal på Billingshällsvägen med anledning av ett inbrott. En eller flera gärningsmän ska ha tagit sig in i lokalen genom att krossa fönster. Gods har tillgripits. En brottsplatsundersökning har genomförts på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *