Hem » Uppdaterad 2021-09-22 18:19:22 22 september 17:42, Skottlossning, Kalmar

Uppdaterad 2021-09-22 18:19:22 22 september 17:42, Skottlossning, Kalmar

Uppdaterad 22 september 18:19

Mistänkt skottlossning, Oxhagen.

Polis larmas till Oxhagen med anledning av en misstänkt skottlossning. På platsen anträffas en man i 18-årsåldern med en mindre skada i benet som uppstått på okänt sätt. Ambulans skickas till platsen och målsägande förs till sjukhus. Den misstänkta brottsplatsen spärras av och och tekniker budas till platsen. Polisen håller även förhör med vittnen och målsägande. 

Har du sett eller hört något i samband med händelsen. Kontakta polisen på telefon på 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *