Hem » 14 september 13:02, Rattfylleri, Södertälje

14 september 13:02, Rattfylleri, Södertälje

Den personbilsföraren som polisen hade mätt hastigheten på och gjort stopptecken mot vände 180 grader och körde från platsen. Polisen startade ett förföljande som tog slut på Lundbygatan där personbilsföraren körde in i trottoarkanten. Däremellan körde personbilsföraren åt fel håll i en cirkulationsplats, korsar heldragen linje på Stålhamravgen samt kör på en gångväg. 

När föraren hade stannat bilen lämnade han personbilen men omhändertogs av polisen i anslutning till personbilen. Föraren är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och grovt drograttfylleri och medtogs för fortsatt utredning angående detta.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *