Hem » 14 september 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

14 september 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits men en person har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.43 i samband med en rutinmässig fordons-och förarkontroll på riksväg 27 i Anderstorp blev en bilförare, man i 25-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav, drograttfylleri, olovlig körning och brott mot knivlagen. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter.

Det finns inga andra brott eller allvarliga olyckor att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *