Hoppa till innehåll
Hem » 05 september 07:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

05 september 07:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

01.11 Karlstad. I samband med att en polispatrull försökte stoppa en bil för kontroll blev en av poliserna påkörd. Patrullen skulle stoppa bilisten på Tullhusgatan i Karlstad. Polisen blev påkörd men klarade sig utan skador. Föraren, en man i tjugoårsåldern är omhändertagen och är misstänkt för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik och försök till grovt våld mot tjänsteman.

01.33 Hammarö. Inbrott i lägenhet upptäcks då lägenhetsinnehavaren kommer hem. Gärningsmän krossat en ruta och gått in. Lägenheten genomsökt, oklart vad som stulits.

02.56 Karlstad. En man i tjugofemårsåldern blir misshandlad inne på ett snabbmatställe i centrala Karlstad. Gm avviker från platsen. Anmälan misshandel.

03.09 Hammarö. En person i artonårsårsåldern misstänkt för grovt rattfylleri efter en trafikolycka på Hammarö. Singelolycka.

Under natten har ett flertal ingripanden gjorts mot högtspelande fordon i Arvika och Säffle. Ett flertal ordningsböter för störande ljud har utfärdats. Flera ingripanden i enlighet med alkohollagen har också gjorts där alkohol har förverkats.

Även i Sunne har böter för störande musik utfärdats. Aktuella förare har dessutom avvisats från centrala Sunne.

I Torsby har en bil tagits i beslag enligt TBL7 efter att föraren stoppats utan giltigt körkort. Denne misstänks för grov olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.