Hem » 22 augusti 19:09, Mord/dråp, Tierp

22 augusti 19:09, Mord/dråp, Tierp

I samband med en renovering av ett äldre hus utanför Österlövsta anträffas mänskliga kvarlevor i form av ett skelett från ett litet barn. Det är i samband med att ett innertak rivs som en låda innehållandes skelettet, insvept i tyg, hittas.

Polispatrullen på plats misstänker att kvarlevorna har legat på platsen under en lång tid då huset byggdes någon gång före 1791, men i nuläget går det inte att utesluta att något brott skett i närtid och därför hanteras ärendet därefter. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord och en teknisk undersökning på platsen har genomförts.

En rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras av skelettet för att fastställa när och hur barnet har avlidit.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *