Hoppa till innehåll
Hem » 21 augusti 08:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

21 augusti 08:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland. Polisen i Östergötland har hanterat närmare 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men 28 personer har omhändertagits på grund av berusning, narkotikapåverkan, eller att de varit stökiga. Många ingripanden skedde i centrala Linköping där ärenden kunde kopplas till gymnasienollning. Polisen har haft mycket att göra i länet under natten. Ärenden i urval:

22.46 Det kom larm om en trafikolycka i rondellen vid Ica Maxi i Motala. En bilist hade kört av vägen och voltat. Tre personer satt i bilen, en verkar ha fått lindriga skador. En man i 20-årsåldern körde. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik.

22.52 En polispatrull hade fått information om att en kille i 15-årsåldern skulle ha blivit rånad vid parken intill Konsert & kongress cirka 20 minuter tidigare. Han ska ha blivit slagen i bakhuvudet och blivit av med värdesaker. En man med munskydd ska ha gjort detta. Polisen har inlett en förundersökning om rån. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

23.13 Polisen kontaktades om ett personrån i Linköping. Det ska ha skett cirka 20 minuter tidigare på Stora torget. Fyra maskerade personer ska ha hotat en kille i övre tonåren att ge ifrån sig sin klocka. Polisen har inlett en förundersökning om rån. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.