Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-08-07 07:58:09 06 augusti 07:46, Mord/dråp, Linköping

Uppdaterad 2021-08-07 07:58:09 06 augusti 07:46, Mord/dråp, Linköping

Vid 19-tiden på torsdagskvällen larmades polisen till Berga centrum då en skottlossning ägt rum utomhus. När polis kom fram anträffades två skottskadade personer och de fördes till sjukhus i ambulans. Det handlar om två pojkar i tonåren som vårdas för kritiska skador. Inga andra ska ha kommit till fysisk skada vid händelsen.

Brottsplatsen spärrades av men dessa avspärrningar hävdes klockan 03.35.

Många vittnen fanns på plats och vi har under natten pratat med ett flertal av dessa. Polisen är fortsatt intresserad av att prata med personer som rört sig i området vid den aktuella tiden, eller som på annat sätt har uppgifter gällande händelsen. Polisen tar tacksamt emot tips på 114 14, det går också bra att ta kontakt med polis på plats.

Brottsrubriceringen är fortsatt försök till mord. Ingen frihetsberövad finns i nuläget.

Denna händelsenotis kommer att uppdateras när det finns ny information.

17.07 ett av brottsoffren har avlidit under fredagen, därmed har brottsrubriceringen ändrats till mord och försök till mord.

Ingen är frihetsberövad i ärendet och utredningsarbetet fortgår med oförminskad kraft. Polisen är fortsatt intresserad av vittnesuppgifter, även filmer och foto. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Uppdatering 2021-08-07, 07.56: Det finns inget nytt att rapportera om i utredningen. Ingen är frihetsberövad i ärendet och utredningsarbetet fortgår med oförminskad kraft. Polisen är fortsatt intresserad av vittnesuppgifter, även filmer och foto. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Om / när det finns några nyheter att offentliggöra kommer det att presnteras som en uppdatering av denna text.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.