Hem » 31 juli 14:15, Trafikbrott, Nyköping

31 juli 14:15, Trafikbrott, Nyköping

12.54 Polis larmades av en bilist som färdades på E4, norrgående riktning. Bilisten låg bakom ett fordon där en person sågs ligga på flaket. Fordonet var en lätt lastbil. Polis beordrades ut och fordonet stoppades för kontroll vid trafikplats Pålljungshage.

Vid kontrollen visade det sig att åtta personer färdades inuti fordonet och ytterligare en person åkte på flaket. Föraren av fordonet var en man i 20-årsåldern. Passagerarna var fyra kvinnor och fyra män i åldrarna 20-45 år.

Föraren fick en ordningsbot på plats för att ha skjutsat för många passagerare. Fyra personer fick fortsätta i fordonet, fem fick ordna med transport på annat sätt till sin destination.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *