Hoppa till innehåll
Hem » 30 juli 11:23, Misshandel, Örebro

30 juli 11:23, Misshandel, Örebro

Misshandel relation i Örebro

Polisen har under lunchen varit på en adress i Örebro med anledning av att det fanns tecken på att en man misshandlade en kvinna i en pågående relation. När polisen anlände var mannen avviken från platsen. Polis har pratat med kvinnan och det i sin tur gör att polisen rubricerar händelsen som misshandel / brott i nära relation. Mannen har sökts i närområdet utan resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.