Hem » Uppdaterad 2021-07-23 09:03:15 23 juli 08:08, Farligt föremål, misstänkt, Eskilstuna

Uppdaterad 2021-07-23 09:03:15 23 juli 08:08, Farligt föremål, misstänkt, Eskilstuna

05:37 Polis larmades till Vårvägen i Eskilstuna med anledning av bråk i en lägenhet och sönderslagna rutor. En inringade ska också ha sagt att det luktat bränt på platsen. När polis anlänt visade det sig att någon form av explosion skett i fastigheten. Platsen och ett område runt omkring har därför spärrats av och vid 06:15-tiden togs beslut om att utrymma flerfamiljshuset som en säkerhetsåtgärd. Det nationella bombskyddet har också kallats in för att gå igenom byggnaden.

07:59 Hela fastigheten har utrymts och polisen har varit i kontakt med kommunen som löst lokal där de evakuerade kan vara. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen. En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse har inletts.

09:02 Det nationella bombskyddet har anlänt till platsen. Polis har jobbat vidare med att säkra avspärrningarna samt hålla förhör med boende i området.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *