Hem » 22 juli 05:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22 juli 05:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

03.35 Rattfylleri, Fredriksberg, Falköping. Polis ska stanna en personbil för kontroll, där föraren väljer att inte stoppa. Efter ett förföljande stannar bilföraren, en man, och han kan säkras av polis. Mannen visar tecken på narkotikapåverkan, och bilen visar sig vara tillgripen. Han grips som misstänkt för rattfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld.

01.09 Stöld genom inbrott, Varekil. Polis skickas till banken i Varekil, efter att larm utlösts från byggnaden. En inringare uppger att hon hört glaskross från banken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs, någon misstänkt finns inte kvar när polis anländer.  Det är okänt vad som är tillgripet i samband med inbrottet.

04.42 Brand, Surbrunnsgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till Surbrunnsgatan. där det brinner i en uteservering. Branden släcks och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *