Hem » 21 juli 12:59, Stöld, Jönköping

21 juli 12:59, Stöld, Jönköping

11:24 Polis larmades till Lahagsgatan i Öxnehaga, Jönköping, med anledning av att en äldre dam blivit bestulen på sina tillhörigheter utomhus av en okänd gärningsman. Polispatrull på plats har pratat med vittnen, letat efter den misstänkte gärningsmannen vid närliggande områden men i nuläget har ingen frihetsberövats. Damen i 85-årsåldern ska ha klarat sig utan fysiska skador och en anmälan om grov stöld kommer skrivas.

Polisen önskar nu allmänhetens hjälp. Gärningsmannen var klädd i en vit t-shirt och beiga shorts. Han hade svart hår, svart skägg och var i 30-årsåldern. Har du sett aktuell person vid Lahagsgatan strax efter klockan 11 i dag? Innan, i anslutning till denna händelse eller efteråt? Kontakta då 114 14.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *