Hem » 15 juli 20:11, Åldringsbrott, Burlöv

15 juli 20:11, Åldringsbrott, Burlöv

Falsk hemtjänst, Kronetorps allé.

En man i 85-årsåldern har blivit utsatt för en bedragare som utgett sig för att komma från hemtjänsten. Bedragaren ska ha blivit insläppt i bostaden och där ska han ha dragit av målsägandes guldkedja och tagit hans mobiltelefon. En polispatrull har varit på plats hos målsägande för informationsinhätmning och anmälningsupptagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *