Hem » 15 juli 13:14, Misshandel, Göteborg

15 juli 13:14, Misshandel, Göteborg

Polis skickas till Fredrikas gård, där en man enligt anmälaren ska ha slagit en kvinna utomhus. Mannen lämnar under samtalet till polisen platsen gåendes, men flera personer går efter honom och ger uppgifter om vart han rör sig. Polis som skickats får  strax därefter syn på mannen, och han kan säkras. Han grips som misstänkt för misshandel i tre fall, två kvinnor och ett barn. De misshandlade kontrolleras av ambulans, och en av kvinnorna förs med ambulans till sjukhus för vård.

Den misstänkte mannen och de tre målsägandena har ingen relation till varandra. Orsaken till misshandeln är okänd. Mannen uppträder påverkat, och en provtagning genomförs av ambulans på plats.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *