Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-07-04 13:51:21 03 juli 18:58, Skottlossning, Malmö

Uppdaterad 2021-07-04 13:51:21 03 juli 18:58, Skottlossning, Malmö

Flera polispatruller är på plats då uppringare hört höga smällar utomhus. I samband med detta har flera personer setts lämna platsen. Det finns inga rapporter om skadade, flera personer blir kontrollerade på plats.

Uppdatering: En misstänkt brottsplats är avspärrad och ska sökas av med specialsökhund. Flera utredningsåtgärder genomförs nu på plats, med bland annat fotodokumentation och vittnesförhör.

Uppdatering. Patruller går nu runt i närliggande fastigheter och knackar dörr för att få in så många vittnesmål som möjligt. Kriminaltekniker är budade till platsen.

Uppdatering 4/7 kl 13.40:

Man kan efter teknisk undersökning på brottsplatsen konstatera att det skett skottlossning på platsen. Polisens tekniker som varit på plats har gjort vissa fynd som styrker detta, man har bland annat hittat skotthål i parkerade bilar. Avspärrningen på platsen hävdes under natten.

Flertalet förhör och husransakningar är genomförda under natten och morgonen. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad i ärendet.

Målsägande är i nuläget åtta stycken män i 20-35 årsåldern som samtliga tillhör den kriminella gängmiljön i Malmö.

Framåt i utredningen kommer man fortsätta med förhör och vidare tekniska undersökningar.

 Polisen behöver även allmänhetens hjälp. Har du sett eller hört något om händelsen, ring polisen på 114 14 och uppge ditt ärende.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne