Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-06-29 04:15:49 29 juni 03:31, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 2021-06-29 04:15:49 29 juni 03:31, Sammanfattning natt, Västernorrland län

22:52 Bedrägeri och försök till misshandel, centrala Sundsvall

Patruller skickades till ett hotell i centrala Sundsvall där det inkom samtal om pågående slagsmål. Då patrullen kom till platsen påträffade de två män som stod och bråkade med varandra. Det hela hade börjat med att ena av männen i 30 års åldern hade varit inne på målsägandes hotellrum och tagit en Ipad. Den 30åriga mannen är nu misstänkt för bedrägeri samt försök till misshandel. Patrullen har hört vitten och hotellpersonal.

00:13 Rån, olaga hot mm, Kvissleby

Patrull skickades till Kvissleby eftersamtal om ett rån mot en kvinna. Då patrullen kom till platsen kunde de gripa en man i 40 års åldern misstänkt för rån, sexuellt ofredande, olaga hot samt övergrepp i rättssak. Mannen är förd till arresten i Sundsvall. Polisen kommer inte kommentera händelsen vidare, nu pågår sedvanligt utredningsarbete. Ärendet kommer att överlåtas till åklagarmyndigheten.

00:43 Trafikolycka, Gullänget Örnsköldsvik

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till en trafikolycka mellan två personbilar på Gullänget. Då patrullen kom till platsen kunde konstatera att det var tre personer inblandade i olyckan. Föraren i den vållande bilen en utländsk man i 20 års åldern är gripen då han blåste positivt i sållningsinstrumentet. Den misstänkte vart avförd med ambulans för kontroll. Patrullen jobbar vidare med provtagning och andra utredingsåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.