Hem » 27 juni 14:42, Brand, Vara

27 juni 14:42, Brand, Vara

Fullt utvecklad brand i en lada

Polisen larmades om en fullt utvecklad brand i en lada på Jung utanför Vara. En person har setts lämna platsen i riktning mot E20. Räddningstjänst har påbörjat släckningsarbete på platsen och polis är på platsen. Mannen som sett lämna platsen är säkrad av polis, mannen som är i 30-årsåldern grips misstänkt för mordbrand. Mannen är känd av polis sedan tidigare. Inga personer ska ha skadats i samband med branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *