Hem » 11 juni 20:01, Trafikolycka, Olofström

11 juni 20:01, Trafikolycka, Olofström

Flickor i olycka med fyrhjuling, Kyrkhult.

Larm inkommer om en singelolycka på Hemsjövägen. En fyrhjuling ska ha kört av vägen och vält ner i ett dike. Två flickor har färdats på fordonet. Flickorna är i 14- respektive 17-årsåldern. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Den yngre flickan förs med ambulans till sjukhus. Den äldre flickan misstänks för olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *