Hem » 09 juni 19:28, Skadegörelse, Stockholm

09 juni 19:28, Skadegörelse, Stockholm

I Älvsjö identifierade polisen den man som är misstänkt för försök till misshandel och försök till skadegörelse.

Ordningsvakter hade fått information om att en man försökt slå butikspersonalen samt försökt skada butikens fönster genom att kasta ett föremål mot fönstret. Skadegörelsen förhindrades då en förbipasserande avbröt mannens handling.

När mannen lämnade platsen följde ordningsvakter efter och polisen identifierade honom i närområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *