Hem » 09 juni 06:13, Sammanfattning natt, Hallands län

09 juni 06:13, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Oslter, under kvällen tjänstgör Anna Göransson.

00:04 Rattfylleri, Riksväg 26 Åled.
En polispatrull stoppade en bil på Riksväg 26 Åled. Föraren en man i 45-årsåldern misstänktes för drograttfylleri och grov olovlig körning. Mannen omhändertogs för provtagning, polispatrullen omhändertog även nycklarna till fordonet för att förhindra fortsatt färd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *