Hem » 07 juni 19:40, Mord/dråp, försök, Stockholm

07 juni 19:40, Mord/dråp, försök, Stockholm

Okänd gärningsperson har skadat brottsoffret i buken. Om han inte är förd till sjukhus kommer han föras till sjukhus med ambulans. Polisen har pratat med honom på brottsplatsen som är utomhus i närheten av Lignagatan.

Polisen söker efter gärningspersonen och i det sökandet används bland annat helikopter.

Uppdatering klockan 20:32
Polisen har spärrat av brottsplatsen samt fortsätter att samla in information kring vad som hänt genom att prata med de som rör sig i området. En person är hämtad till förhör då polisen misstänker att personen kan ha uppgifter att lämna som kan vara till nytta i den pågående förundersökning.

Brottsoffret är förd till sjukhus med ambulans. Han blev skadad av ett vasst föremål. Polisen kommer prata mer med honom när det är möjligt.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *