Hem » 07 juni 07:01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

07 juni 07:01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Trafikbrott, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en moped på Anderstorp i Skellefteå. Förare och passagerare är tonåringar och vårdnadshavare kontaktas. Mopedens hastighet är högre än tillåten för fordonstypen och föraren misstänks för olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas. Passageraren bär inte hjälm och en ordningsbot (böter) utfärdas.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *