Hem » 05 juni 03:04, Ofredande/förargelse, Uppvidinge

05 juni 03:04, Ofredande/förargelse, Uppvidinge

Onanerande man på buss, Åseda.

Polisen önskar komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna kring en onanerande man ombord på en buss. Bussen anlände till Åseda klockan 03.25 i natt. Minst en flicka/kvinna ska ha utsatts för mannen och polisen önskar att den eller de utsatta hör av sig på 114 14.

En anmälan om sexuellt ofredande ska upprättas. Ingen misstänkt finns i ärendet i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *