Hem » Hade stulna cyklar i lastbil – tre gripna

Hade stulna cyklar i lastbil – tre gripna

På måndagen grep polisen tre personer i Danderyd, misstänkta för att ha stulit mountainbikes och elcyklar. Männen försökte fly från väktare och kunde kopplas till en lastbil med stöldgods i närheten.

Väktare på Rinkebyvägen i Danderyd observerade tre misstänkta personer vid en tidigare stölddrabbad plats. Personerna försökte fly men ingripandepatruller från lokalpolisområde Södra Roslagen anlände kort efteråt och kunde gripa dem i anslutning till platsen.

De tre gärningspersonerna kunde kopplas till en falskskyltad polsk lastbil som polisen lokaliserade i närområdet. Vid husrannsakan i fordonet hittade polisen stöldgods, bland annat nyare mountainbikecyklar, elcyklar och fläktar. Männen är misstänkta för stöld, häleri och märkesförfalskning.

Relaterad information

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *