Hoppa till innehåll
Hem » 22 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 22.34: Göteborg , misshandel
Vittnen ringer polisen efter det att det är ett bråk mellan två yngre män vid Temperaturgatan. En av männen har fått motta ett antal slag och sparkar liggande enligt vittnesuppgifter. De båda männen delar på sig i samband med att polisen larmas till platsen, den som pekas ut som gärningsman försvinner från platsen. Även ambulans larmas.

Polisen påträffar en man liggande på Temperaturgatan, troligen den som utpekats som offer. Ambulanspersonal kör den skadade till sjukhus, oklar skadebild. Ingen gripen.

Kl 23.00: Borås, brand
Larm inkommer till SOS om brand i en fastighet vid Ålgårdsvägen, Knalleland. Räddningstjänst och polis åker till platsen och det konstateras brand i lokalerna som innehåller ett flertal olika butiker. Platsen spärras av och polisen inleder förundersökning med rubricering mordbrand då man inte vet vad som orsakat branden.

Kraftig rökutveckling över närområdet. Släckningsarbetet kommer att fortgå en stor del av dagen. Oklart när polisen kan få tillgång för att genomföra en teknisk undersökning och genom det fastställa brandorsaken. Inga kända personskador i nuläget.

Kl 23.48 Göteborg, grov misshandel alt rån
En man ringer SOS och uppger att han blivit misshandlad av åtta personer vid Älvsborgsgatan. Han uppger sig vara skadad och bl a blivit sparkad ett flertal gånger. De som misshandlat honom var både kvinnor och män. Polis  åker till platsen. Polisen kontrollerar ett flertal personer som pekas ut som delaktiga. tre av dessa grips misstänkta för grov misshandel samt eventuellt personrån. Den skadade körs av polis till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll, oklar skadebild.

Kl 02.34 Göteborg, skadegörelse/en misstänkt
Vitten larmar om att en man håller på att slå sönder busskuren vid Opaltorget. Polis åker till platsen. Med hjälp av bra signalement och kamerabilder från platsen kan polisen gripa en misstänkt. Han omhändertogs först för berusning och kommer därefter att höras som misstänkt för skadegörelse av två busskurer på platsen. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.