Hoppa till innehåll
Hem » 06 maj 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06 maj 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.19 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.41 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Ektorp, Norrköping blev en person i bilen misstänkt för ringa narkoikabrott genom eget bruk. Provtagning och förhör.

01.18 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Stockholmsvägen i Norrköping genomförde polisen en husrannsakan och anträffade ett armborst i bilen. Polisen tog föremålet i beslag och påbörjade en utredning om brott mot vapenlagen. En man i 30-årsåldern är misstänkt.

02.01 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen Ryd i Linköping uppstod misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. En utredning om drograttfylleri påbörjades och föraren, en man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.24 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst på en byggarbetsplats i stadsdelen Gottfridsberg i Linköping. Polisen åkte till platsen men när polisen kom fram hade den person som synts på kamerabilder lämnat platsen. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld. Ingen är frihetsberövad i utredningen.

03.12 polisen fick samtal om personer som hoppade eller rörde sig på ett tak till en parkerad bil i stadsdelen Råssnäs i Motala. Polisen åkte mot platsen och fick då information att de misstänkta personer hade lämnat platsen i en viss personbil. en polispatrull stoppade och kontrollerade en sådan bil i närheten och de personer som fanns i bilen identifierades och de är nu misstänkta för skadegörelse. De är alla i 20-årsåldern, en kvinna och tre män.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.