Hem » 04 maj 05:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

04 maj 05:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

02.49 Falkenberg, inbrott
På Falkenerarevägen har det varit inbrott på ett lager där man har stulit bl a läsk. I samband med inbrottet hade 3-4 personer setts på platsen men de hade försvunnit innan polisen kom fram. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *