Hoppa till innehåll
Hem » 22 april 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

22 april 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.00 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Hamngatan i Norrköping uppstod misstanke om rattfylleri på en man i 60-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör och i samband med provtagningen visade det sig att mängden alkohol understeg den straffbara gränsen varvid misstankarna avskrevs och mannen frigavs.

00.52 samtal till polisen om viltolycka på E4 i norrgående körriktning vid Mjölby Östra infart. Inga skador på bil/förare och älgen sprang till skogs och spårades av en jägare.

05.04 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Låskolvsgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig brinna i en personbil som tillhör ett företag. Polisen har påbörjat en utredning om mordbrand alternativt grov skadegörelse.

05.34 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 23/34 vid Västra Eneby. Ingen allvarlig personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.