Hem » 18 april 01:19, Trafikolycka, singel, Ljusdal

18 april 01:19, Trafikolycka, singel, Ljusdal

En man misstänks för rattfylleri efter en trafikolycka.

En bilförare kör i diket på Stocksbovägen och bilen skickar iväg ett automatiskt meddelande om att det inträffat en trafikolycka.
Personer på platsen som hört olyckan inträffa hittar en ensam man i 25-årsåldern i bilen och mannen förs till sjukhus med ambulans. Mannen saknar körkort och har druckit alkohol – därför skrivs anmälningar om rattfylleri och grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *