Hem » 17 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

17 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:22 Stormgatan, Halmstad.
Polis larmas till Citygross parkering med anledning av det från bilar på platsen spelades mycket hög musik, musiken störde närboende som försökte sova. Polis på plats kontrollerade flera fordon vara ett belades med körförbud direkt på platsen och ägaren en man i 20-årsåldern fick även en ordningsbot utfärdat mot sig.

03:33 Misshandel, Badhusgatan, Halmstad.
Polis fick larm om en misshandel, enligt inringare ska det handla om två grannar som slagits med varandra vara den ena ska ha blivit slagen i ansiktet och skallad. Polis på plats tog upp en anmälan om misshandel, inget behov av ambulans då skadorna var relativt lindriga.  
Ingen gripen på platsen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *