Hoppa till innehåll
Hem » 08 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.26 Stenungsund, inbrottsstöld.
Ett vittne hör hur någon krossar ett glas på en sommarstuga på Utsiktsvägen varför polis larmas till platsen. Vittnet säger även att man sett två personer som gått runt fastigheten och lyst med någon ficklampa. Patrullen som kommer fram kan konstatera att någon är kvar inne i huset varför man ställer sig strategiskt för att kunna ”fånga” in dem. När tjuvarna förstår att de är upptäckta så ger de sig till känna och patrullen kan gripa dem. Båda får följa med för vidare utredning och patrullen kontaktar ägaren under morgondagen.

22.43 Göteborg, blåljussabotage m.m.
En spårvagnschaufför meddelar att man blivit beskjuten av grön laser i närheten av Marconigatan varför polis kallas till platsen. Helikoptern som är ute och flyger anmäler sitt intresse och kan från sin position se personen ifråga då han även riktar sin laser mot dem. Mannen grips och får följa med till stationen för förhör. Spårvägen hade stoppat all trafik förbi platsen för att förhindra att andra chaufförer skulle bli utsatta för lasern. Mannen är misstänkt för blåljussabotage samt grovt våld mot tjänsteman.

02.00 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner invid Tuvetorg varför räddningstjänst samt polis till platsen. Branden släckt och polisen skriver en anmälan, ingen gripen. Oklart i skrivande stund vad som gjort att bilen börjat brinna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.