Hem » 22 mars 21:32, Åldringsbrott, Eskilstuna

22 mars 21:32, Åldringsbrott, Eskilstuna

19.52 Polisen fick samtal om att två okända personer tagit sig in i en bostad och stulit bankkort, kontanter, smycken och mediciner från en rullstolsburen kvinna i 100-årsåldern. Strax innan hade kvinnan fått ett samtal om att något behövde fixas i hennes badrum. Detta hände i Fröslunda vid 19-tiden.

Polis kom hem till kvinnan för förhör och för att se om det fanns några spår att säkra. Även hemtjänstpersonal kom dit för stöd och hjälp. Polisen skrev en anmälan om grov stöld.

Tjuvarna ska ha lämnat adressen strax efter 18.50. Bostaden ligger mellan Fröslundaskolan och Fröslunda IP. Om någon har sett något som kan vara av intresse eller har annan information om händelsen bör man ringa polisen på 114 14. Det finns inget säkert signalement att lämna, utom att det var två män.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *