Hem » 21 mars 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21 mars 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Kl 21.59 Laholm, bilbrand/stulen bil
Polis och räddningstjänst larmas till Glänningeleden. Något brinner på platsen och när räddningstjänsten anländer står det klart att det är en övertänd personbil. När branden är släckt kan polis på plats identifiera den totalt förstörda  bilen och kontakta ägaren. Ägaren uppger då att bilen blivit stulen. Inga kända personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *