Hem » 28 februari 21:14, Trafikkontroll, Jämtlands län

28 februari 21:14, Trafikkontroll, Jämtlands län

Trafikkontroll har resulterat i flera böter samt körkortsomhändertagande

Idag har flera trafikkontroller genomförts i Jämtland längs bl.a. E14 och Lv 321 där många turister färdats på väg till eller från sin sportlovsledighet i våra fjällområden. Totalt har 77 hastighetsböter skrivits ut och åtta körkort omhändertagits. Många bilister håller rådande hastighet, men uppenbart har många alldeles för bråttom. Flera förare har uppgett att de känner sig stressade att komma fram till sin semesterort. Ta det lugnt…ni hinner!

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *