Hoppa till innehåll
Hem » Nu finns lokalpolisområde Hälsingland på Instagram!

Nu finns lokalpolisområde Hälsingland på Instagram!

Från och med idag kan du följa polisen i Hälsingland på Instagram.

Polisens uppdrag är att öka tryggheten och minska brottsligheten och det gör vi genom att vara tillgänglig för medborgarna på olika sätt. Sociala medier är ett sätt och en kanal där vi kan kommunicera direkt med medborgarna i Hälsingland. Vi har redan två Facebook-konton, men vi vill öka vår närvaro i sociala medier för att nå fler medborgare, då främst de yngre.

– Vi vill finnas där medborgarna är. Här kan du som medborgare följa polisens vardag i Hälsingland; ta del av det som händer på din ort, få brottsförebyggande information och ställa frågor. Vi kommer säkert också att efterfråga tips och vittnesuppgifter och då hoppas vi att du kan bidra så att vi kan lösa fler brott. Även du som är intresserad av att bli polis får en bra inblick i yrket, säger Karl von Krusenstjerna, Lpo-chef Hälsingland och Maria Thorén, chefsaspirant.

På Instagram kommer du att få ta del av intressanta inlägg från olika verksamheter som till exempel poliser i yttre tjänst, kommunpoliser och passhandläggare som kommer att berätta om deras vardag i Hälsingland.

Du är välkommen att följa kontot polisenhalsingland på Instagram.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gävleborgs län.