Hoppa till innehåll
Hem » 24 februari 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 februari 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:14 Polis larmades om ett bedrägeriförsök som hade drabbat en kvinna som bor i Norrköping. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, hade blivit uppringd av en person som berättade att denne kom från polisens bedrägerirotel. Uppringaren påstod att kvinnan hade köpt en dyr klocka och hon blev kopplad till en person som utgav sig för att vara bankman. Kvinnan ska inte ha uppgivit några bankuppgifter eller koder. En anmälan om försök till bedrägeri har upprättats.

03:56 Polisen larmades till en klädbutik på Bispmotalagatan i Motala med anledning av ett pågående inbrott. Okända gärningspersoner har krossat en ruta till butiken och tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. I nuläget finns det ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller samt ärenden som rör psykisk ohälsa men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.