Hem » 23 februari 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

23 februari 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

00.04 Halmstad, rån
På Hvitfeldtsgatan har tre pojkar mellan 13-15 år blivit rånade på ett par gröna hörlurar. Tre andra unga pojkar maskerade med munskydd har tryckt upp dem mot en vägg och stulit hörlurarna. Därefter sprang rånarna i riktning mot Brogatan. Inga kända personskador och ingen ännu frihetsberövad i ärendet.

01.40 Kungsbacka, grov olovlig körning
På länsväg 980 i Hjälmared stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som saknar körkort. Han rapporteras för grov olovlig körning och bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *