Hem » 16 februari 19:24, Motorfordon, stöld, Norrköping

16 februari 19:24, Motorfordon, stöld, Norrköping

18:05 Polis larmades till en bensinstation i Skärblacka, Norrköping, med anledning av en bilstöld. Anmälaren hade gått in på macken för att köpa semlor och då lämnat nycklarna kvar i bilen. När anmälaren sedan kom ut var bilen borta. Flera polispatruller involverades i ärendet och via bilens GPS kunde man spåra fordonet till en gata i området Nordantill i centrala Norrköping. Vid en närliggande bostad kunde polispatrull också gripa en person. Mannen, i 30-årsåldern, är i nuläget misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning. Polisen kommer genomföra olika åtgärder för att säkra bevis och föra utredningen vidare.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *