Hem » 10 februari 09:39, Misshandel, Varberg

10 februari 09:39, Misshandel, Varberg

Polisen larmas till ett bråk utanför en matbutik.

Vi får in ett larm om två personer som bråkar med varandra utanför en matbutik på Vrångagatan. Polis åker till platsen och när patrullen kommer fram är det lugnt. Inga uppgifter om allvarligare skador. Inget behov av ambulans. Patrullen skriver en anmälan och en motanmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *