Hem » Uppdaterad 02 februari 22:05: 02 februari 21:49, Brand, Eslöv

Uppdaterad 02 februari 22:05: 02 februari 21:49, Brand, Eslöv

Uppdaterad 02 februari 22:05

Larm om brand på gård, Västra Strö.

Larm inkommer om en brand på en kursgård. Enligt de första uppgifterna ska flera personer ha andats in rök. Samtliga ska dock vara ute ur byggnaden. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

Uppdatering: Inga personskador. Det ska brinna i ett badrum.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *