Hem » 01 februari 17:37, Räddningsinsats, Borlänge

01 februari 17:37, Räddningsinsats, Borlänge

Polisen biträder just nu räddningstjänsten i en sökinsats efter en person som försvunnit i ett vattendrag i centrala Borlänge.

Vittnen anmälde att de sett en person försvinna ute på isen i riktning mot öppet vatten. Räddningstjänsten eftersöker nu personen med bland annat dykare. Sjukvårdsresurser, bland annat ambulanshelikopter finns på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *