Hem » 01 februari 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 februari 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.34 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men tre har har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.10 i samband med en rutinmässig fordson- och förarkontroll i Bäckalyckan i Jönköping uppstod misstanke om att kvinnlig förare i 20-årsåldern var drogpåverkad. Hon blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom innehav och fick följa med för provtagning och förhör. Den misstänkta narktoka togs i beslag för analys. En passagerare i bilen, man i 20-årsåldern fick också följa med för provtagning på grund av misstänkt ringa narkotikabrott.

01.25 polisen kallades till sjukhuset Ryhov med anledning av att en patient uppträtt hotfullt. Det var en man i 40-årsåldern som hotat personalen på sjukhuset och han blev misstänkt för hot mot tjänsteman. Han blev också misstänkt för ringa narkotikabrott. Polisen avlägsnade mannen från sjukhuset.

03.28 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Värnamo blev en förare, man i 30-årsåldern bötfälld för att ha haft ett obältat barn i bilen.

Förutom dessa ärenden har polisen arbetet med kontroller av olika slag som inte har lett till brottsmisstankar eller frihetsberöävanden.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *