Hem » 31 januari 09:17, Stöld/inbrott, Göteborg

31 januari 09:17, Stöld/inbrott, Göteborg

En kvinna går till affären för att handla. När hon kommer tillbaka till bostaden upptäcker hon att rutan till ytterdörren är sönderslagen. I hallen till bostaden står en man i 25-30 årsåldern. Hon säger till honom att hon ska ringa polisen och då lämnar han bostaden.

Polis åker till den aktuella adressen. En patrull ser en man som står bakom en bil på grannens tomt. Han stämmer in på signalementet och patrullen griper honom på plats. Han hade vid gripandet mycket gods på sig och var blodig på händerna. En del av godset kan härledas till ett tidigare inbrott. En patrull genomför en brottsplatsundersökning för att säkra ytterligare bevisning och genomför förhör med målsägaren. Kvinnan har enligt uppgift blivit av med en telefon och en laptop. En anmälan om grov stöld är upprättad. Mannen har i samband med händelsen även uppträtt hotfullt och är också misstänkt för olaga hot.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *