Hem » 31 januari 00:44, Övrigt, Lund

31 januari 00:44, Övrigt, Lund

Intagna rymde från LVM-hem, Sankt Lars väg.

Larm inkommer från ett LVM-hem där flera intagna ska ha övermannat personalen och tilltvingat sig passerkort. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Tre intagna misstänks ha organiserat flykten. En av dem stoppas i närområdet, de andra två är fortfarande på fri fot. Ingen person har skadats fysiskt i samband med händelsen. Ärendet rubriceras i nuläget som olaga tvång.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *